lukoil-banenr

Lancer Evo XI

Preşedintele Mitsubishi, Osamu Masuko a spus într-un interviu că viitoarea generaţie de Mitsubishi Lancer va fi cu propulsie hibridă şi că există şanse ca motorul electric să fie combinat cu un motor diesel. Dacă nu ai făcut încă ochii mari, ar trebui să-ţi mai spunem şi că proiectul va demara de anul următor şi se va finaliza în 2015.

Pilot Autoexpert

Mitsubishi Lancer Evo XI se va supune în acest fel regulilor noi în privinţa emisiilor de dioxid de carbon, iar scopul lui va fi de a arunca în atmosferă sub 200 de grame per kilometru de noxe. Cu toate acestea, se doreşte ca demarajul de la 0 la 100 km/h să fie scos în sub cinci secunde.

Mai mult decât atât, cel de-al unsprezecelea Mitsubishi Lancer Evolution va beneficia de un sistem de tracţiune integrală S-AWC revizuit, precum şi de îmbunătăţiri pentru sistemele de frânare şi de direcţie.

Rămâne de văzut în ce măsură vor aprecia fanii acestui model noua direcţie în mare măsură eco-friendly pe care o va urma Lancer Evo XI, dar nu ar trebui să uităm că au circulat nişte vorbe potrivit cărora cei de la Mitsubishi se gândeau dacă nu ar fi mai bine să-l elimine din gamă pe Evo…

Comentarii