lukoil-banenr

Lancia Flavia Red Carpet

Lancia Flavia Red Carpet, o ediţie specială a decapotabilei dezvoltată împreună cu Poltrona Frau pentru Festivalul de Film de la Veneţia, va debuta la Salonul Auto de la Paris. Specialiştii în tapiţerii de la Poltrona Frau lucrează în domeniu de 100 de ani, anul 2012 fiind centenarul acestei companii. După ce modelul a transportat artiştii de la Festivalul de Film de la Veneţia din postura de sponsor principal, Flavia Red Carpet va fi oferit spre comercializare în cel mai apropiat timp.

Pilot Autoexpert

Modelul este echipat cu un motor de patru cilindri de 2.4 litri cuplat la o transmisie automată cu şase trepte. Lancia oferă modelul Flavia Red Carpet într-un singur nivel de echipare, acesta încluzând toate dotările disponibile în mod normal în lista de echipamente opţionale, astfel în standard modelul are ESC şi controlul tracţiunii, tapiţerie din piele, ABS, patru airbag-uri, sistem de montare ISOFIX, sistemul multimedia Uconnect, sistem de navigaţie şi sistem audio Boston Acoustic.

Poltrona Frau şi-au realizat activitatea la interior, sub forma tapiţeriei din piele roşie tratată şi cusută cu o atenţie la detalii specifică producătorului italian, ea realizează un contrast deosebit cu albul caroseriei. Colaborarea dintre Lancia şi Poltrona Frau datează din anii 1920, când Vincenzo Lancia l-a contactat pe Renzo Frau pentru a echipa vehiculele destinate clienţilor săi speciali, care doreau o tapiţerie din piele unică.

Comentarii