lukoil-banenr

Land Rover Defender pentru vânători

Veteranul Land Rover Defender este o alegere excelentă dacă îţi propui să mergi prin coclauri. Pentru că se descurcă de mulţi ani pe tărâmurile necunoscute şi dificile, este o alegere firească pentru civilii care vor să pornească în aventuri prin natură, dar şi pentru militari. Unii aleg să folosească maşina asta şi la vânătoare, iar cei de la o reprezentanţă Land Rover din Germania ştiu acest lucru.

Pilot Autoexpert

Prin urmare, au încheiat un parteneriat cu Blaser, care este un producător german de arme de vânătoare şi au pregătit o ediţie specială pe baza lui Defender.

Land Rover Defender Blaser Edition este oferit într-o ediţie limitată la 60 de exemplare şi se bazează pe versiunea Defender 110 SE care a fost vopsită în nuanţa Keswich Green. Printre accesoriile pe care le vei găsi se află un portbagaj pentru acoperiş, un cârlig pentru remorcă, un sistem de aerisire pentru motor, un troliu electric, o protecţie pentru grila radiatorului şi un reflector montat în partea din spate.

În interior, scaunele sunt îmbrăcate în piele, iar asta este perfect inutil, pentru că într-o expediţie prin munţi este aproape imposibil să rămâi doar în maşină, fără să ai contact cu noroaiele. În plus, ediţia a fost pregătită special pentru vânătoare. Portbagajul găzduieşte o cutie în care pot fi depozitate până la cinci arme şi tot acolo se află şi un compartiment special pentru muniţie.

Sub capotă se află un motor diesel Euro 5 de 2.2 litri care produce 122 CP şi un cuplu de 360 Nm.

Modelul va fi prezentat pe 31 ianuarie în cadrul celei mai mari expoziţii de vânătoare şi pescuit care se va desfăşura la Dortmund. Ar mai fi de menţionat aspectul financiar: preţul pentru un Defender Blaser Edition este de 49.500 de Euro în Germania.

Comentarii