lukoil-banenr

Land Rover Discovery Luxury

În Statele Unite ale Americii, Land Rover aniversează 25 de ani de existenţă. Cu acest prilej, la New York a fost amenajat un spaţiu special pentru căţărări şi escaladări cu diferite modele din gamă. Pe de altă parte, tot la New York se desfăşoară în această perioadă Salonul Auto Internaţional, iar în cadrul acestuia a fost expusă cea mai elegantă versiune a modelului Discovery 4.

Pilot Autoexpert

Land Rover Discovery 4 HSE Luxury Limited Edition se distinge de un model standard prin mai multe elemente de ordin vizual, la exterior, dar mai ales la interior. Să vorbim pe despre fiecare şi să menţionăm faptul că pentru caroserie sunt oferite trei culori speciale, denumite Santorini Black, Orkney Grey şi – în premieră pentru Discovery 4 – nuanţa Havana.

Pe lângă noile jante din aliaj care au dimensiuni de 20 de inci, Discovery 4 Luxury se distinge prin elementele finisate în crom satinat, cum ar fi capacele oglinzilor retrovizoare sau inscripţia numelui de pe capotă.

Vei găsi un interior îmbrăcat în piele premium Arabica, inspirată de la Range Rover, pe care o vei găsi pentru prima dată la Discovery. Pe lângă acest material, sunt folosite inserţiile din lemn ″Dark Zebrano″. Nu este gâdilat doar simţul tactil şi confortul vizual al ocupanţilor maşinii, ci şi simţul auditiv. Land Rover Discovery 4 Luxury este echipat cu un sistem audio performant de la Harman Kardon, care livrează o putere de 825W.

Pentru că tot a venit vorba despre putere, ne vom referi la motorizări. Sunt disponibile două propulsoare V6 diesel de 3.0 litri, capabile să dezvolte 211 CP şi 256 CP, iar pentru cei care vor mai mult este disponibilă unitatea V8 de 5.0 litri cu 375 CP.

John Edwards, Global Brand Director Land Rover a precizat că ″HSE Luxury Limited Edition″ este probabil cea mai luxoasă versiune care a fost oferită până în prezent pentru Discovery 4″. Exemplarele din ediţia limitată vor fi disponibile din această vară. Preţul de pornire pe piaţa britanică va fi de 56.995 de Lire.

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentDodge SRT Viper
Articolul următorToyota Venza vine la New York