lukoil-banenr

Importatorii oficiali ai mărcii Land Rover în Moldova ne-au dezvăluit care sunt preţurile de start pentru cel mai nou model Land Rover Discovery Sport, succesorul direct pentru modelul Freelander!

FLYONE

LR-Discovery-Sport-1_resize

diselok

Prezentat recent la Salonul Auto de la Paris, noul Land Rover Discovery Sport este gata să cucerească şi piaţa locală, iar preţurile de pornire pentru noul model sunt foarte şi foarte atractive. Rivalul lui Audi Q5, BMW X3 şi Mercedes-Benz GLK va fi oferit în trei versiuni de motorizare, două pe motorină şi una singură pe benzină.

LR-Discovery-Sport-2_resize

Versiunea entry-level, porneşte de la 32.800 de euro şi este dotată cu unitatea pe motorină TD4, de 2.2 litri volum ce dezvoltă 150 de cai putere, fiind cuplată la transmisia manuală cu şase trepte oferită standard. Următorul model în gama britanicilor, ca şi nivel de motorizare este cunoscut sub indicile SD4, care din acelaşi volum de 2.2 litri poate genera 190 de cai putere. Preţul pentru acest model porneşte de la 34.500 în nivelul de echipare S şi poate ajunge şi până la 46.500 dacă se optează pentru nivelul de echipare HSE Luxury, iar aici noua transmisie ZF cu 9 trepte este oferită deja standard.

LR-Discovery-Sport-3_resize

Pe ultima poziţie găsim modelul Land Rover Discovery Sport sub capota căruia va fi instalat benzinarul Si4, cu un volum de 2.0 litri, turbo-aspirat şi care este capabil să livreze până la 240 de cai putere! Ei bine, pentru acest model, transmisia ZF cu 9 trepte este oferită standard chiar şi în cel mai „sărac” nivel de dotare S, chiar dacă preţul de pornire rămâne a fi în continuare destul de accesibil, doar 35.ooo de euro!

LR-Discovery-Sport-4_resize

Indiferent de tipul agregatului cu care vine echipat noul model, britanicii pun la dispoziţia clienţilor săi patru nivele de echipare, S, SE, HSE şi HSE Luxury. Vârful de iceberg în acest caz, este modelul Land Rover Discovery Sport Si4 HSE Luxury, al cărui preţ de pornire se situează în jurul cifrei de 47.000 de euro.

 

Prezentarea noului model în ţara noastră este programată pentru luna Ianuarie a anului 2015 iar dealerul din Moldova este gata să înregistreze deja primele comenzi! 

LR-Discovery-Sport-7_resize

LR-Discovery-Sport-8_resize

LR-Discovery-Sport-10_resize

LR-Discovery-Sport-13_resize

LR-Discovery-Sport-16_resize

LR-Discovery-Sport-17_resize

LR-Discovery-Sport-18_resize

LR-Discovery-Sport-19_resize

LR-Discovery-Sport-24_resize

LR-Discovery-Sport-28_resize

LR-Discovery-Sport-33_resize

LR-Discovery-Sport-34_resize

LR-Discovery-Sport-35_resize

Comentarii