lukoil-banenr

Land Rover nu va produce în serie Range Rover-ul Evoque Cabriolet

Pilot Autoexpert

La Salonul Auto de la Geneva 2012, Land Rover a prezentat publicului conceptul Evoque Convertible – un studiu de design care anunţa o nouă variantă de caroserie pentru crossover-ul de lux.

Acum, după ce britanicii au evaluat oportunităţile financiare oferite de un asemenea model, au decis să renunţe la varianta unui Evoque decapotabil, luând în considerente şi feedback-ul care nu a fost unul pe măsura aşteptărilor. Britanicii responsabili de acest proiect au menţionat şi că, costurile de dezvoltare şi producţie pentru un asemenea model de serie ar fi extrem de mari şi nejustificate.

Land Rover însă nu îi va lăsa pe cei care îşi doresc un Evoque din care să privească cerul fără obstacole dezamăgiţi absolut şi le va oferi o soluţie de compromis – un acoperiş panoramic, acţionat electric, care poate descoperi complet habitaclul, în stilul regăsit pe astfel de modele ca Fiat 500C şi DS3 Cabrio.

Land Rover priveşte cumpătat şi lansarea unor noi ediţii speciale. Britanicii sunt nemulţumiţi de faptul că multe exemplare ale ediţiei speciale Evoque dedicată Victoriei Beckham rămân a fi nevândute, unul dintre motive fiind şi preţul foarte mare al modelului.

Comentarii