lukoil-banenr

Recent, Land Rover a lansat în China producţia de serie a mezinului familiei Range Rover, modelul Evoque, dar nu au început-o cu drept-ul. De vină este compania locală Landwind care a lansat o clonă fidelă a maşinii!

FLYONE

LandWind-X7-5_resize

diselok

Landwind X7 reprezintă o copie a modelului englez şi nu o maşină cu vagi asemănări! Mai mult, celor neiniţiaţi le va fi foarte greu să observe diferenţele dintre original şi copie, motiv care ar afecta serios vânzările britanicilor. De suferit au nu doar cei de la Land Rover dar şi compania Chery Automobile Company cu care englezii, pardon, indienii de la Tata, au semnat contract-ul de join venture.

LandWind-X7-1_resize

Mai mult Landwind X7 a fost deja prezentat în această săptămână în cadrul salonului Auto de la Guangzhou, China. Dincolo de asemănările caroseriei, maşina are şi o parte tehnică foarte aproapiată de cea a englezilor. Sub capotă se regăseşte un motor pe benzină de 2.0 litri volum, turbo-aspirat, de origine Mitsubishi şi care livrează 204 CP şi 250 Nm de cuplu motor! Ba mai mult, sunt oferite şi două tipuri de transmisie, cutia de viteze manuală în 6 rapoarte sau opțional, una automată în 8 trepte!

Şi ca să fie siguri că au închis gura „concurenţilor”, chinezii au anunţat preţuri de două ori mai mici comparativ cu modelul de referinţă! Voi ce aţi alege?

LandWind-X7-71_resize

LandWind-X7-2_resize

LandWind-X7-3_resize

LandWind-X7-4_resize

LandWind-X7-6_resize

LandWind-X7-7_resize

LandWind-X7-8_resize

LandWind-X7-9_resize

LandWind-X7-10_resize

LandWind-X7-11_resize

LandWind-X7-13_resize

LandWind-X7-14_resize

LandWind-X7-15_resize

LandWind-X7-23_resize

LandWind-X7-28_resize

LandWind-X7-40_resize

LandWind-X7-48_resize

LandWind-X7-51_resize

LandWind-X7-57_resize

LandWind-X7-59_resize

LandWind-X7-67_resize

Comentarii