lukoil-banenr

O înregistrare video recentă ne demonstrează că orgoliul unor şoferi este mai presus decât orice. Mai ales dacă vorbim despre proprietarii unor maşini de lux, care iată că nu sunt foarte încântaţi de ideea că cineva ar putea să îi depăşească. Şi cum ei nu se pot lăsa „învinşi” de oricine, vor căuta întotdeauna cale de atac.

Pilot Autoexpert

O situaţie similară putem vedea în videoclipul postat pe mai multe site-uri din Rusia. Acesta a ajuns dublat şi pe o pagină locală, play.md, aşa cum autorul imaginilor video se pare că a fost convins să şteargă înregistrarea. Trecând peste asta, vă invit să revenim la subiectul de mai sus. Deci, avem un şofer de Mercedes-Benz, care conduce foarte prudent la prima vedere, având în vedere vremea urâtă de-afară. Ninge, este alunecos şi oarecum periculos să te deplasezi cu viteză.

De aceste măsuri de precauţie, însă, nu ţine cont un alt şofer, din maşina căruia sunt şi imaginile înregistrate de camera de bord. Cel aflat la volan, a pornit într-o depăşire, când la un moment dat, conducătorul Mercedes-ului s-a simţit jignit şi a decis că trebuie să se revanşeze. Ce a urmat vedeţi şi voi! Pariez că îi daţi REPLAY! 😀

Comentarii