lukoil-banenr

Ciclul de viaţă al actualei generaţii Lexus IS, care a durat circa trei ani, a fost întrerupt recent de o nouă versiune de facelift. Sedanul niponilor s-a ales cu mici îmbunătăţiri cosmetice care pun şi mai mult accent pe caracterul sport al maşinii.

Pilot Autoexpert

Partea frontală a maşinii a primit noi blocuri optice, care fac echipă bună cu luminile de zi DRL, iar împreună contribuie la un look mult mai curat şi mai fluent. Bara faţă a pierdut proiectoarele anti-ceaţă, iar locul acestora a fost consacrat unor guri de ventilare supradimensionate, ceea ce în versiunea IS-F arată bine, însă pe un model stock sunt puţin cam stridente.

Posteriorul însă, a primit mai puţină atenţie. Modificările sublime se rezumă doar la blocurile optice, finalele ţevilor de evacuare, dar şi difuzorul de plastic din bara spate, cei de la Lexus preferând să păstreze formele voluptoase ale sedanului.

Nici pe interior nu vezi mari diferenţe. Poate doar display-ul sistemului de infotainment care a crescut de la 7 la 10.3 inch, îţi va capta atenţia, în rest, bordul a rămas aproape intact. La o analiză în detaliu însă, veţi nota mici schimbări la nivelul consolei centrale, gurile de ventilare redesenate, sau butonul start-stop.

Astfel că noul Lexus IS îşi menţine designul futuristic în continuare, semn că şi clienţilor le este pe plac.

Lexus-2 Lexus-3 Lexus-4 Lexus-5 Lexus-6 Lexus-7 Lexus-8 Lexus-9 Lexus-10 Lexus-11 Lexus-12

Comentarii