lukoil-banenr

Lexus IS Stance, plimbare la nivelul asfaltului

Carl face parte din gasca BP VIP, un club de masini modificate in stilul Stance. Masina lui, un Lexus IS, este un exemplu clar ce reprezinta acest curent care se remarca prin garda la sol extrem de joasa, jante mari si elemente de caroserie clean.

Pilot Autoexpert

Masina a primit un bodykit complet, realizat pe cel original de Lexus. E vorba de o prelungire fata JP Visage pentru spoiler, praguri laterale Wald International si prelungire pentru bara spate tot de la Wald. Mai avem pe lista un eleron de plafon JUN-TW si o grila Kazz Sports. Din spate, mai remarcam evacuarea Greddy SP2, numai buna sa dea aerul JDM bine meritat de aceasta masina!

Insa ceea ce sare in evidenta este setul de jante. Mai precis, un set perfect echilibrat cu exteriorul, SSR Professors SP1, cu anvelope 225/35/19 pe fata si 235/35/19 pe spate. Jantel ascund insa ceva practic si frumos: etriere Rotora cu 6 pistonase, care nu doar arata incredibil ci si franeaza demential. Mai adaugam la roti si arcadele rotilor modificate de Artisan Spirit, gata sa faca loc jantelor mari.

Pe viitor, Carl vrea sa umble si sub capota. Mai precis, sa transforme acest Lexus IS intr-unul supraalimentat cu compresor. In plus, ceva modificari la interior si in portbagaj. Oricum, rezultatul final de acum este unul surprinzator: bine echilibrat, nu foarte incarcat si cu un efect de „gura-casca” cum nu am mai vazut demult.

Comentarii