lukoil-banenr

Lexus LF-LC

Prezentat la Salonul Auto de la Detroit de anul acesta, impresionantul concept Lexus LF-LC a avut un succes notabil atât în presa de specialitate, cât și în rândul miilor de vizitatori care au trecut porțile salonului. Drept urmare, după un așa impact la public, Lexus a luat foarte în serios dezvoltarea unui model de serie pe baza acestui studiu.

Pilot Autoexpert

Chiar dacă a rămas fără un succesor pentru coupeul SC 430, Lexus estimează că varianta de serie a lui LF-LC nu va ajunge pe piață mai devreme de 2015. Un motiv foarte bun pentru acestă perioadă de gestație prelungită ar fi că vechiul SC nu se putea compara la niciun capitol cu competiția germană, așa că japonezii și-au rezervat o perioadă mai lungă pentru concepția unui adversar redutabil pentru BMW Seria 3 Coupe.

Din păcate, Lexus nu a spus nimic despre ce motorizări se vor găsi sub capota lui LF, dar mai multe surse au lansat zvonuri conform cărora acesta va fi bazat pe următoarea generație a sistemului Lexus Hybrid Drive.

Indiferent ce fel de propulsie va folosi, dacă va respecta cât de cât liniile conceptului, succesul va fi asigurat (mai ales pe piața americană). Rămâne de văzut dacă grila asta cromată și farurile cu formă inedită și tehnologie LED vor ajunge pe mașina de serie.

Comentarii