lukoil-banenr

Lexus anunţase în urmă cu ceva timp că va prezenta un nou concept, în cadrul Salonului Auto de la Geneva, programat pentru luna martie, însă nu ne-au furnizat prea multe detalii despre acesta. Iată că astăzi, o poză „a evadat” de pe suporturile informaţionale ale companiei nipone, pentru a-şi face debut pe paginile de internet. 

FLYONE

Ce vedem în imagine se presupune a fi conceptul Lexus LF-SA, care a apărut pe reţeaua de socializare Twitter, de unde a şi fost şters în grabă însă nu fără a fi „clonat” pe mai multe pagini. Caracteristic pentru Lexus, noul concept se distinge printr-o grilă a radiatorului imensă, faruri cu LED de tip boomerang, dar şi capota motorului cu proeminenţe.

diselok

În ciuda asepctului său foarte agresiv trebuie să aflaţi că nu vorbim despre vreun sportcar ci despre un automobil entry-level care se va poziţiona pe o treaptă inferioară modelului Lexus CT 200h. Şi ca să fim şi mai convingători vă spunem că noua compactă va fi construită pe platforma actualei generaţii a modelului Toyota Yaris.

Comentarii