lukoil-banenr

Iată că după CT şi IS, crossoverul NX de la Lexus este cel mai nou purtător al badge-ului Sport. Versiunea „cu caracter” a fost prezentată la Salonul Auto de la Paris alături de alte modele ale companiei despre care însă vă vom vorbi separat.

Pilot Autoexpert

În ce priveşte modelul NX Sport, aflaţi că lista modificărilor operate se rezumă mai mult la aspectul vizual la maşinii fără ca perfromanţele să îi fie influenţate în vreun fel. Astfel că la exterior, versiunea Sport a primit noi jante de 18 inch finisate în negru, în acelaşi ton cu capacele oglinilor exterioare dar şi a grilei frontale. Se pare că moda „la negru” îi urmăreşte pe toţi, iar Lexus nu este o excepţie de la caz.

În ce priveşte interioru însă, aici s-a optat pentru inserţii argintii la care se adaugă câteva opţiuni noi pentru tapiţierie, inclusiv imitaţia de piele de culoarea neagră, sau varianta cu mtaerial textil, individualizată exclusiv pentru NX Sport.

Clienţii pot opta pentru pachetul sport atât pe modelele NX 300h, echipat cu motorul de 2.5 litri pe benzină şi asistat de motorul electric, ce produc în comun 194 de cai putere cât şi pe NX 200t, care se impune cu un motor de 2.0 litri volum, dar care dezvoltă 235 de cai putere graţie sistemului turbo.

Lexus-NX-Sport-1 Lexus-NX-Sport-2 Lexus-NX-Sport-3 Lexus-NX-Sport-4 Lexus-NX-Sport-5 Lexus-NX-Sport-6 Lexus-NX-Sport-7 Lexus-NX-Sport-8 Lexus-NX-Sport-9 Lexus-NX-Sport-10

 

Comentarii