lukoil-banenr

Lexus pregateste versiunea suprema a supercarului LFA

Una dintre multiplele posibilitati regasite la orizont ar putea fi reprezentata de incercarea celor de la Toyota de a recuceri recordul circuitului de la Nurburgring. Cu un timp de aproximativ sapte minute si 14 de secunde, extremul Lexus LFA… Nurburgring Edition a fost cel mai rapid automobil de serie aflat in expeditie in centrul Iadului cel Verde. Asta pana ce si americanii de la Dodge s-au gandit sa trimita modelul Viper ACR intr-o astfel de calatorie.

Pilot Autoexpert

O alta semnificatie a Lexus-ului LFA surprins recent la Nurburgring ar putea avea stransa legatura cu punctul in care se regaseste la acest moment cariera supercarului japonez. Mai exact, impresionanta creatie a constructorului nipon se afla la doar un singur pas distanta de marele final, intreaga productie a modelului Lexus LFA fiind vanduta (aproape) in totalitate. Drept urmare, nu este exclus ca ultimele exemplare ale supercarului japoneze ramase inca pe stoc sa primeasca statutul de editie speciala.

Ar mai fi si alte explicatii, insa preferam sa ne oprim aici. Oricum, oricare ar fi adevarul, un lucru este cert: Lexus-ul LFA viu colorat si dotat cu numeroase bunatati aerodinamice despre care tot vorbim se anunta a fi o masina cel putin la fel de grozava precum versiunea Nurburgring Edition.

Comentarii