lukoil-banenr

Dacă eşti fan Lexus atunci acest articol este pentru tine! Noul model RC F a fost gândit să fie pe măsură de agresiv încă de la naştere, doar că, la fel cum se întâmplă deseori, există loc de mai bine de atât. 

FLYONE

La această concluzie au ajuns şi cei de la TC Concept care recent şi-au propus să îmbunătăţească sex-appeal-ul sportivei din ţara soarelui răsare. Şi totul a început de la instalarea unui kit aerodinamic widebody care îţi transformă coupe-ul într-un adevărat bolid de curse.

diselok

Aripi evazate, praguri laterale evazate, bare de protecţie redesenate şi mult mai agresive, difuzoare de aer, un nou sistem de evacuare în stil „racing”, blocuri optice spate fumurii, dar şi jantele cu multe spiţe finisate în negru mat, conferă noului model Lexus RC F un look pur şi simplu demenţial!

Din păcate, avem doar o singură poză teaser care ne dezvăluie creaţia celor de la TC Concept, motiv din care este devreme de judecat cum arată partea frontală a maşinii. Însă, judecând după aspectul de fabrică agresiv al maşinii, nu este greu să ne imaginăm că designerii vor pune accent şi mai puternic pe această latură, pentru a pune în valoare caracteristicile maşinii.

 

Comentarii