lukoil-banenr

Americanii de la Lincoln vor prezenta la New York Motor Show noua navă amiral. Deși până la deschiderea oficială mai sunt câteva zile, producătorul a hotărât că este momentul oportun pentru a ne prezenta primele imagini oficiale.

Pilot Autoexpert

Lincoln are planuri destul de ambițioase iar unul din ele ține de dominația germană în clasa premium. Se pare că americanii au de gând să modeleze rânduirea în acest segment recucerind faima pe care o dețineau cândva. În cadrul salonului auto de la New York, cei de la Lincoln vor prezenta un concept care previzualizează noua limuzină premium.

Din imaginile oficiale putem observa un design european dar care păstrează trăsăturile caracteristice mărcii. Se evidențiază jantele de 21 de inch, grila radiatorului nouă dar și noile mâinere ale portierelor denumite E-Latch. Ce ține de interior, luxul este cuvântul care îl caracterizează.

Lincoln-Continental-Concept-4

Observăm că totul este îmbăcat în piele fină iar scaunele dispun de tocmai 30 poziţii pentru reglări. Nu lipsește frigiderul și plafonul panoramic alături de un sistem de infotainment sofisticat. Sub capotă se regăsește un motor turbo de 3.0 litri volum în 6 cilindri, parametrii tehnici ai căruia încă nu au fost comunicați. Producătorul declară că mașina este aproape de producția de serie dar mai multe detalii vom afla miercuri, după prezentarea conceptului în cadrul salonului auto.

Lincoln-Continental-Concept-3

Lincoln-Continental-Concept-2

Lincoln-Continental-Concept-9

Lincoln-Continental-Concept-8

Lincoln-Continental-Concept-7

Lincoln-Continental-Concept-6

Lincoln-Continental-Concept-5

Lincoln-Continental-Concept-10

Lincoln Continental Concept Exterior Fact Sheet

Lincoln Continental Concept Interior Fact Sheet

Lincoln Timeline 1: Continental

Lincoln Timeline 2: Milestones

Comentarii