lukoil-banenr

Fiecare început de an marchează debutul unuia dintre cele mai importante saloane auto din lume, organizate la Detroit. Nu va fi o excepție nici 2014, anul în care premierele vor debuta începând din 13 ianuarie 2014.

Pilot Autoexpert

Organizatorii Salonului Auto de la Detroit au publicat deja o listă a premierelor mondiale pe care le vom vedea expuse anul acesta în Cobo Hall. Pe lângă modelele americane care interesează mai mult piaţa de dincolo de Ocean, Detroit va fi şi gazda unor modele destinate a ajunge în Europa. Lista premierelor nu este una definitivă, mai mulţi producători preferând să păstreze misterul asupra standului lor de la Detroit.

În dreptul conceptelor trecem spotiva de la Kia, Infiniti Q50 eau Rouge, Volvo Concept XC Coupe și Nissan Sports Sedan Concept, Audi, VW și Toyota aflându-se pe listă fără de specificarea modelelor pe care le vor lansa.

BMW va fi unul dintre producătorii care va aduna o mulțime de oameni în jurul standului: bavarezii vor prezenta în premieră mondială M3 Sedan, M4 Coupe și M235i. Tot la Detroit, la standul Mercedes-Benz, publicul se va delecta cu noua generație a lui C-Klasse, în timp ce Porsche va expune noul 911 Targa.

Nici producătorii americani nu par mai timizi. Chevrolet va veni cu noul Corvette Z06, Cadillac va sosi cu ATS Coupe, iar GMC va prezenta noul Canyon. Ați putea zice că sunt cam puține, însă mai trebuie să așteptăm câteva săptămâni pentru a vedea ce surprize ne-au pregătit și ceilalți constructori auto.

Comentarii