lukoil-banenr

Astăzi are loc a doua etapă al campionatului Național la Autoslalom. Evenimentul se desfășoară la Edineți iar până  13.30, ora de start, va oferim o relatare succintă de la fața locului.

Pilot Autoexpert

A doua etapă al campionatului național la Autoslalom are loc la Edineț. Deschiderea oficială se va da la 13.00 iar mașinile sunt așteptate la linia de start începînd cu 13.30. Între timp merg pregătirile pentru cursă, unii piloții au ajuns la fața locului de dimineață, ora 08.00 iar până în prezent sunt înregistrați 11 participanți.

Autoslalom 12

Înainte de a ieși la linia de start,  fiecare trebuie să treacă comisia tehnică iar odată cu ea,  acceptat sau descalificat la competiții. Amintim că la prima etapă, un pilot a fost scos din cursă anume din cauza necorespunderii cerințelor tehnice.

Traseu Etapa 2 autoslalom

Calificările încep la ora 11.00 iar primii își vor testa puterile piloții mașinilor cu tracțiune pe puntea față. Spre deosebire de prima etapă, la a doua, numărul participanților în ambele clase este practic identic. Evenimentul este organizat de BMW Club Molodova sub patronajul Federatiei de Automobilism din Moldova iar AutoExpert este partenerul media general. Sponsorul campionatului de mai multi ani consecutiv este compania Lukoil Moldova susținut de parteneri Drivers Club și GoldBar. 

Atât pentru această oră, cu mai multe detalii revenim în curând.

Autosalom 7Autosalom 8

Autosalom 3 Autosalom 2

Autoslalom 16 Autosalom 10

Autoslalom 14 Autoslalom 13

 

 

Comentarii