lukoil-banenr

Lotus ne va surprinde în scurt timp cu noi modele iar cea dintâi premieră este programată pentru luna martie anul curent la Geneva Motor Show!

Despre un nou model Lotus s-a vorbit nu o singură dată dar iată că acum suntem foarte aproape de evenimentul lansării. Englezii vor lansa la Geneva Motor Show o nouă generație a modelului Evora. Se vorbește că mașina va fi cu 15 % mai puternică decât actuala generație și semnificativ mai ușoară. Grație acestor realizări, performanțele mașinii vor fi net superioare actualului model.

Mai mult, se pare că cei de la Lotus urmează concurența şi vor lansa mai multe modele printre care și un SUV! Da,da, un SUV Lotus. Acesta va fi construit pe platforma conceptului APX prezentat încă în 2006. Să nu credeți însă că va fi o mașină sport asta deoarece britanicii au declarat că vor pune un accent sporit pe confort. Mai mult, Lotus se vede şi cu un sedan lansat în clasa D. Acesta din urmă ar urma să atragă la Lotus altă categorie de clienți.

Aşadar Lotus are planuri grandioase pentru viitor pentru a atinge noi volumuri în vânzări, lucru care are o legătură directă cu creșterea numărului de modele.

Amintim că în 2014, britanicii au reînoit sport carul Exige S. Mașina a primit o cutie de viteze automată cu două setări, SPORT și RACE. Sub capotă se regăsește un motor de 3,5 litri volum în 6 cilindri capabil să livreze 350 CP. Grație acestei herghelii dar și noii cutii, sprintul până la 100 km/h este realizat în 3,9 secunde.

Comentarii