lukoil-banenr

Celebrul pilot auto Rainer Zietlow împreună cu echipa sa – fotograful Marius Biela și jurnalistul Peter Bakanov (auto.mail.ru) – au stabilit un nou record mondial la viteza de raliu parcurgând 1525 km de la Magadan la Lisabona, timp de 6 zile 9 ore și 38 minute, folosind uleiul de motor LUKOIL GENESIS!

FLYONE

Rainer Zietlow a făcut posibilă această călătorie record, din cel mai estic oraș al continentului Asiatic în cel mai vestic oraș din Europa, cu ajutorul unui Volkswagen Touareg V6 TDI Diesel. Pe parcursul întregii aventuri a fost utilizat exclusiv uleiul de motor LUKOIL GENESIS VN SAE 5W-30, aprobat în conformitate cu specificațiile VW 504 00 / 507 00. Cea mai mare parte a traseului autovehiculul a fost alimentat la benzinăriile LUKOIL. Raliul desfășurat în condiții extreme de drum reprezintă un test al eficienței realizat cu succes – testul „uleiului cu caracter de fier”.

diselok

În timpul călătoriei, care a durat de la 1 pînă la 7 iulie, participanții au făcut selecții regulate de ulei pentru ulterioarele cercetări de laborator. Aceste mostre vor fi testate în laboratorul independent din Germania, iar rezultatele testelor vor fi anunțate în septembrie și octombrie 2016 la conferințele de presă în centrele dealer VW din întreaga lume.

O noutate bună pentru automobiliştii noştri este faptul că uleiul LUKOIL GENESIS va fi comercializat şi în benzinăriile LUKOIL-Moldova începând cu data de 1 august 2016.

FP6A0254 FS3A6277 FS3A6543

Comentarii