lukoil-banenr

Lumma CLR X650M – BMW X6 la superlativ

Pilot Autoexpert

BMW X6M este de la mama natură un model agresiv, brutal dar apogeul este atins prin acest tuning, Lumma CLR X650M, care poate fi comparat prin prisma aspectului de „bad boy”, cu un boxer de categorie super heavy, ras şi tatuat, gata de acţiune.

Gabaritul masiv al acestui SUV este hiperbolizat prin kitul estetic proeminent, cu prize amplu sculptate atât în spoilerul frontal cât şi în cel posterior . O doză de steroizi este conferită şi de jantele negre pe 23 inch, asortate cu lămpile spate fumurii şi eleronul – care în contextul acestui tuning opulent pare chiar discret.

Numele X650M i se trage nu doar de la titulatură originală, ci şi de la caii de sub capotă. Puterea a fost crescută de la 555 CP la 650 CP, în termeni de acceleraţie doparea traducându-se în 4,5 secunde pentru a atinge 100 km/h şi 312 km/h viteza de top . Dacă facem o comparaţie cu cifrele de uzină, parcă nu suntem aşa de impresionaţi X6M putând „face suta” în 4,7 secunde, dar este limitat la 250 km/h. Lumma CLR X650M îşi va arăta bicepşii la Salonul de la Geneva în aproximativ o lună.

 

Comentarii