lukoil-banenr

„Lumma Design a creat un pachet stilistic din carbon pentru Noul Range Rover

Pilot Autoexpert

Tunerul german Lumma Design ne prezintă un pachet de tuning pentru noul Range Rover, destinat să evidenţieze şi mai mult renumitul SUV englez. Kit-ul exterior include un set de jante sport de 22 inch, care pot fi vopsite în argintiu sau negru şi un nou sistem de evacuare din oţel inoxidabil, prevăzut cu 4 terminaţii.

Cu excepţia pachetului stilistic, Lumma s-a gândit că nu ar strica să-i mai reducă puţin din greutate şi a înlocuit mai multe componente de pe vehicul cu unele mai uşoare, realizate din fibră de carbon.

Astfel, noua capotă este acum cu 30 de procente mai uşoară, iar pentru un ansamblu vizual complex, au fost înlocuite şi spoilerele faţă şi spate, carcasele oglinzilor exterioare şi bandourile laterale.

Modificările de la interior constau într-o tapiţerie din piele de calitate superioară, pedalier din aluminiu şi preşuri din material textil, care vin ştanţate cu sigla tunerului german.

Planurile pe viitor ale tunerului Lumma Design constau în crearea unui kit de tuning mult mai agresiv pentru noul Range Rover, care se va numi CLR R.

Comentarii