lukoil-banenr

Multă vreme Bugatti Veyron a fost considerat un etalon în lumea supercarurilor şi chiar dacă de-a lungul timpului au apărut o sumedenie de concurenţi, cu motoare mai puternice şi tehnologii inovatoare, totuşi, bătrânul Bugatti este standardul căruia toţi i se aliniază!

FLYONE

Ierarhia urma să se schimbe după ce McLaren a lansat supercarul P1, Porsche a introdus noul 918 Spyder, iar italienii de la Ferrari au venit cu al lor LaFerrari. Nu trebuie să uităm nici de Koenigsegg, care este la un fel un concurent de temut, însă acesta a fost deja spulberat de un 918 Spyder. Iată că după ce am urmărit diferite curse între rivalii de mai sus, am ajuns să o vedem şi pe asta! Bugatti Veyron versus LaFerrari!

diselok

Veyron-ul ascunde un bagaj de 987 de cai putere (1.001 PS) şi 1.250 Nm, livraţi sistemului de tracţiune integrală, în timp ce Ferrari dispune de numai 950 de cai putere şi 900 Nm cuplu motor, fiind un hybrid cu tracţiune pe puntea spate! Haideţi! Faceţit pariurile şi daţi play videoclopului de mai jos!

Comentarii