lukoil-banenr

LykanHypersport – primul hypercar libanez!

LykanHypersport, primul supercar extrem creat în Liban, va debuta în cadrul ediţiei din acest an a Salonului Auto de la Qatar, care îşi va deschide porţile la data de 29 ianuarie.

Pilot Autoexpert

Hypercarul este o creaţie semnată de compania W Motor, cu sediul amplasat în Beirut. LykanHypersport reprezintă rezultatul unei colaborări de şase ani cu companii auto precum RUF Automobile, Studiotorino, Viotti şi Magna Steyr Italia.

Detaliile cunoscute la moment se limitează doar la luminile LED incrustate cu diamante şi interiorul căptuşit cu piele. LykanHypersport 2013 este anunţat drept concurent pentru Bugatti Veyron şi Koenigsegg Agera R, ce ne face să ne aşteptăm să reuşească să atingă 100 km/h în doar 2,8 secunde şi să ajungă la o viteză maximă de aproximativ 390 kilometri pe oră.

LykanHypersport va fi produs în doar şapte exemplare, iar primele livrări se vor face începând cu luna septembrie a acestui an – preţul unui exemplar se aşteptă a fi pe măsura performanţelor şi look-ului său: 3,4 milioane de dolari.

Toate aceste specificaţii şi caracteristici sună minunat, dar nu vom putea afirma că sunt veridice până la primele imagini vii ale maşinii care urmează să apară on-line în următoarele zile.

Comentarii