lukoil-banenr

 

M3 Matte Edition în China

Pilot Autoexpert

China pare a fi un nou fan club al constructorului bavarez, după succesul uriaş înregistrat cu M3 Tiger Edition, BMW urmează să lanseze M3 Matte Edition. Din denumirea modelului ne putem da seama că este vorba despre nuanţele mat ale acestuia, clienţii vor putea alege între gri mat sau negru mat. Germanii însă nu se opres aici, pe lângă vopseaua specială, apetisantul BMW M3 Matte Edition se va remarca şi prin noile accente de negru cromat – accente regăsite la nivelul aripilor faţă şi al tips-urilor sistemului de evacuare, respectiv prin jantele pe 19 inci ce ascund un sistem de frânare echipat cu etriere finisate într-un roşu aprins.

De asemenea, interiorul se poate lăuda cu aceeaşi temă prezentă şi la exterior, principalele atracţii ale cockpitului fiind reprezentate de scaunele negre, combinate cu cusături contrastante în roşu şi inserţii de fibră de carbon. Vorbind despre dotările tehnice ale versiunii standard şi Matte Edition, trebuie să menţionăm propulsorul de 8 cilindri, cu o capacitate de 4.0 litri, acesta dezvoltă 420cp şi 400Nm. Acceleraţia de la 0 la 100 km/h se realizează în numai 4.6 secunde, în timp ce viteza maximă va fi în continuare limitată la 250 km/h. Întrega putere este transmisă integral roților din spate, conectate la o cutie de viteză cu dublu ambreiaj şi 7 trepte. Oficialii de la BMW susţin că M3 se bucură de rezistenţă înaltă având totuşi o structură destul de uşoară şi suspensii uşoare.

Vehiculul este echipat cu servodirecţie care poate fi ajustată în funcţie de viteza Servtronic, discuri de frână ventilate, şi Control Dinamic al Stabilităţii (DSC). Pentru şoferii care preferă stilul sportiv, M3 oferă de asemenea şi sistemul Mdrive, sistem electric de amortizare (EDC), care oferă setări personalizate pentru parametrii de control dinamic la şofat. Suntem foarte curioşi să aflam câte unităţi vor fi puse în producţie şi la ce preţ vor fi disponibile, înformaţie care încă nu a fost făcută public.

 

Comentarii