lukoil-banenr

Moartea actorului Paul Walker a stârnit o sumedenie de controverse, dar şi nemulţumiri în rândul membrilor familiei defunctului. La scurt timp după finalizarea anchetei organelor competente, în care s-a indicat clar vina şoferului în cazul accidentului, fiica lui Paul Walker, Meadow Rain, a acţionat în judecată compania germană Porsche pentru lipsa de sisteme de siguranţă care i-ar fi putut salva viaţa. 

Pilot Autoexpert

Din păcate sau din fericire, acţiunea fiicei sale s-a soldat cu o respingere din partea germanilor, care la rândul lor au dat vina pe condiţiile de exploatare ale maşinii, menţionând că exemplarul în cauză, un Porsche Carrera GT, a fost modificat, astfel fiindu-i alterate calităţile tehnice, mecanice şi de design ale sportcarului. Mai mult de atât, automobilul era echipat cu anvelope învechite, produse în anii 2009 (accidentul a avut loc în 2013), iar argumentul cel mai puternic ar fi fost depăşirea limitei de viteze în zona respectivă de aproape două ori!

Iată că, acum, în scenă revine tatăl lui Paul Walker, care înaintează aceleaşi acuzaţii producătorului german de automobile, în speranţa că de această dată va avea câştig de cauză! De menţionat că astăzi, asistăm la cea de a treia încercare de a obţine despăgubiri din partea companiei, după ce prima şi-a testat norocul soţia lui Roger Rodas, partenerul de afaceri a lui Paul Walker şi cel aflat la volan în momentul accidentului.

Paul-Walker-Dead-2871392

Comentarii