lukoil-banenr

Mai multe modele Mazda vor fi modificate pentru 2012

În luna ianuarie, la Tokyo se va organiza o expoziţie auto în care se va pune accent mult mai mult pe modelele fabricate în Japonia. Nu este un eveniment de talia Salonului Auto de la Tokyo, dar asta nu înseamnă că nu va fi expusă o varietate de maşini cu aspectul uşor împrospătat.

Pilot Autoexpert

De exemplu, Mazda a anunţat că va prezenta un CX-5 care va fi vopsit într-o nuanţă specială, va avea o gardă la sol mai redusă şi un set de jante vopsite cu negru mat. Noua versiune va fi disponibilă la vânzare în Japonia în primăvara anului 2012.

Alături de CX-5, la eveniment va fi expusă şi o Mazda2, pe care japonezii o cunosc mai bine după numele de Mazda Demio. Maşina va fi echipat cu mai multe accesorii pe care te-ai aştepta să le găseşti într-un atelier de tuning. Inlusiv interiorul a fost îmbunătăţit, prin adăugarea unor inserţii şi a unor materiale noi.

Ca să nu apară o posibilă rivalitate între fraţi, Mazda3 – sau Axela, pentru Japonia – se va prezenta la eveniment cu o bară de protecţie redesenată, un eleron şi scaune îmbrăcate în piele. Fanii modelului Mazda MX-5 au de văzut la Tokyo un model încălţat cu jante BBS, în spatele cărora se ascund elementele sistemului de frânare îmbunătăţit şi noile suspensii. Dincolo de portiere apar scaunele sport Recaro. Acestea au toate şansele să-i facă pe unii să viseze la modelul de competiţie MX-5 „Jimba-Ittai”, care se mândreşte cu suspensii pregătite pentru competiţii, la fel cum este şi sistemul de frânare performant.

Producţia de Mazda RX-8 a fost oprită încă de vara trecută, dar după cum au anunţat niponii, a fost pregătită o ediţie specială pentru nostalgici, ca de rămas-bun: Mazda RX-8 Spirit R Edition. Acesta va fi expus la standul Mazda, alături de două monovolume.

Acestea sunt Premacy MPV şi Biante Granz, care vor avea farurile şi barele de protecţie redesenate, jantele cu accente cromate şi mai multe opţiuni pentru decorarea interiorului.

Comentarii