lukoil-banenr

Mașini Ferrari XX(X)

Chiar dacă are sau nu noul pachet Evolution, un Ferrari 599XX nu poate fi folosit pe drumurile publice, habitatul lui fiind circuitul. Dar asta nu e o problemă. Când ai o mașină de la Ferrari cu o oarecare trimitere pornografică în numele ei, știi că ai cumpărat o echipă de ingineri, un program de dezvoltare, dar și multă distracție. Uneori, chiar și în grup.

Pilot Autoexpert

Noul Evo este parte din programul Ferrari XX, iar asta le permite proprietarilor de 599XX, XX Evo și Enzo bazat pe Ferrari FXX să își conducă mașinile pe circuit, dar și să ”lucreze” pentru Ferrari.

De exemplu, o astfel de reuniune tocmai a avut loc în Italia, pe circuitul de la Monza, unde proprietarii norocoși au participat la cinci sesiuni de condus sportiv, sprijiniți de un grup de ingineri și experți în pilotaj care i-au învățat diverse tehnici pentru un control adecvat al bijuteriilor din fotogarfiile de mai jos, în valoare totală de ordinul milioanelor de euro.

Te întrebi unde este partea cu ”lucratul” pentru Ferrari? După eveniment, cei de la fabrica din Maranello au colectat numeroase informații direct de la clienții implicați, pe care le vor utiliza în viitor la dezvoltarea gamei de modele. Sperăm că șoferii bogătani au fost pricepuți…

Dacă nu, poate se vor antrena până la viitoarea sesiune din programul Ferrari XX, care se va desfășura pe circuitul de la Silverstone, între 14 și 16 septembrie. Mai mult decât atât, tot în acea perioadă, compania are în plan să stabilească un nou record mondial pentru cea mai mare defilare cu modele Ferrari: cel puțin 500 de mașini. Dacă ești posesor, asta este șansa ta ca să intri în Cartea Recordurilor, iar detalii găsești aici. Pentru ceilalți dintre noi, va fi cu siguranță un moment perfect pentru a ne răsfăța retinele.

Comentarii