lukoil-banenr

Mansory Carbonado – 1.250 CP, design stealth şi carbon la maxim!

Proiectată pentru a-şi face prima apariţie publică în cadrul Salonului Auto de la Geneva, versiunea modificată a programului Mansory Carbonado se remarcă prin mai multă fibră de carbon ca oricând.

Pilot Autoexpert

Plus, după tratamentul suferit, noul Lamborghini Aventador LP700-4 s-a ales şi cu un kit aerodinamic dramatic-stilizat, caracterizat de numeroase prize adiţionale de aer, splitter central masiv, extensii uriaşe pentru aer, difuzor spate remarcabil, plus eleron pentru capota motorului de dimensiuni absolut generoase.

Acelaşi nivel ridicat de agresivitate îl putem observa şi la compartimentul motor, propulsorul V12 de 6.5 litri ascuns sub capotă fiind înzestrat cu cele mai variate up-grade-uri mecanice, printre care şi două turbine de înaltă performanţă. Ca rezultat, spre deosebire de un Lamborghini Aventador LP700-4 standard, noul Mansory Carbonado se poate lăuda cu un plus de până la 550 cai putere.

Astfel, cu până la 1.250 CP la dispoziţie, impresionanta creaţie a companiei germane de tuning are nevoie de numai 2.6 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h!, fiind capabilă să atingă viteza maxima egală cu 380 kilometri pe oră!

Noul Mansory Carbonado se mai bucură şi de un interior complet customizat, ce abundă în inserţii de piele albă şi neagră, peste care au fost „turnate” multiple cusături contrastante şi numeroase elemente realizate din fibră de carbon.

Comentarii