lukoil-banenr

Mansory prezintă la Geneva şi noul F12 Berlinetta modificat

Pentru posesorii impresionantului F12 Berlinetta, germanii de la Mansory oferă un tratament vizual remarcabil, ce include în componenţa sa numeroase elemente stilistice realizate din fibră de carbon: prize adiţionale de aer, spoilere faţă / spate complet restilizate, praguri şi oglinzi laterale sublim redesenate şi un eleron pentru portbagaj.

Pilot Autoexpert

Automobilul de înaltă performanţă din Maranello nu a scăpat nici fără noi jante – un set de jante ultrauşoare oferit într-o combinaţie de 21, respectiv 22 inch (faţă / spate), lista cu atracţii principale de ordin estetic trecând la nivelul interiorului, unde viitorii pasageri vor fi serviţi cu o combinaţie de piele şi alcantara, plus cusături contrastante şi accente de fibră de carbon.

La nivel tehnic, pentru Ferrari F12 Berlinetta specialiştii germani din cadrul Mansory oferă o unitate de control optimizată şi livrată în compania unui sistem de evacuare sport, înzestrat cu două tobe de eşapament. Datorită acestor modificări valorile maxime ale propulsorului V12 de 6.3 litri ascuns sub capotă au crescut cu aproximativ 35 cai putere şi 35 Nm, standard fiind disponibile valorile 740 CP şi 690 Nm.

Comentarii