lukoil-banenr

Maserati GranTurismo MC Stradale primeşte două locuri în plus

Pilot Autoexpert

Maserati GranTurismo MC Stradale va debuta la Salonul Auto de la Geneva într-o versiune cu facelift. Aceasta împrumută motorul lui GranTurismo Sport, un V8 de 4.7 litri, 460 CP şi 520 Nm, cuplat unei transmisii MC Race Shift robotizate. Modificările respective sunt însoţite de un sistem de frânare Brembo carbon-ceramic, un sistem de evacuare dublu, jante forjate din aliaj uşor, o capotă redesenată din fibră de carbon şi un interior cu materiale noi.

GranTurismo MC Stradale este mai uşor decât GranTurismo Sport şi prezintă o serie de optimizări în vederea creşterii performanţelor în raport cu modelul standard – facelift-ul lui GranTurismo MC Stradale oferă patru locuri, nu două, iar pasagerii acestuia sunt răsfăţaţi cu finisaje din fibră de carbon şi piele.

Versiunea cu patru locuri a modelului GranTurismo MC Stradale nu diferă la nivel estetic de versiunea cu două locuri a acestui model, care a debutat pe piaţă într-o asemenea configuraţie pentru a reduce pe cât posibil masa modelului în raport cu versiunea pe care o înlocuia la vremea respectivă, GranTurismo S.

Comentarii