lukoil-banenr

Un nou automobil vedetă îşi caută acum stăpânul. Ajuns la vârsta de pensionare şi după ce a jucat într-una din seriile francizei Fast and Furios, acest Nissan 350Z este acum de vânzare. Cât costă şi ce modificări ascunde sportiva japoneză, aflaţi în cele ce urmează.

Pilot Autoexpert

Fast and Furios: Tokyo Drift, a fost poate una dintre cele mai reuşite serii FF, cu ceva mi multă acţiune cu automobile decât reglare de conturi, gloanţe lansate pe ţeavă şi multă violenţă. Derapajele controlate au fost principalul subiect, filmate chiar în inima Japoniei, care este şi ţara ce ne-a adus Drift-ul ca o pasiune şi nu doar stil de condus.

În Tokyo Drift, au fost mai multe maşinic care să merite o atenţie deosebită, precum Mazda RX-7 modificată de VeilSide, Nissan Silvia S15, sau Mustangul cu motor de Nissan, însă doar coupe-ul 350Z, condus de Takashi, alias Drift King, se vinde astăzi. Preţul cerut este de 99.950 de lire sterline, echivalentul a aproximativ 114.000 euro, pentru un automobil care a participat în majoritatea scenelor importante şi este singurul, care are toate îmbunătăţirile posibile!

Acestea se regăsesc într-o listă ce cuprinde motorul modificat, bodykitul VeilSide 3, capota din carbon, jante VeilSide de 19 inch, intercooler APS, scaune sport Sparco, rollcage şi multe alte echipamente aftermarket.

Comentarii