lukoil-banenr

Masini exotice in capitala

Pilot AutoexpertPsihologii afirma ca combinatia fatala pentru un barbat sunt masinile rapide si femeile frumoase. Toate aceste ingrediente au fost adunate la expozitia masinilor exotice desfasurata la MallDOVA.

Pentru aceasta au fost aduse 19 masini, unele de epoca pretul carora se ridica la zeci de mii de euro, sport ale campionilor Moldovei la autocross si automobile modificate ale colectionarilor din tara. In weekend, vor fi alese cele mai frumoase masini, care vor acumula cele mai multe voturi, in cadrul unui concurs SMS iar vineri, 17 septembrie va fi organizata Gala de Premiere.

Organizatorul concursului, centrul comercial Mall Dova s-a gindit si la femei. Pe linga o expozitie a celor mai tari masini, este organizat si un concurs de frumusete – Miss Tuning.
Cele mai frumoase fete se pot fotografia acum linga cele mai frumoase masini din tara. Nu sunt limite de varsta, greutate sau inaltime. Singura cerinta este zimbetul cuceritor. In doar doua zile de concurs s-au inregistrat in jur de 100 de participante.

Expozitia masinilor exotice se va desfasura in perioada 13-19 septembrie.

 

Comentarii