lukoil-banenr

Maybach aduce un model nou la Frankfurt

Maybach s-a întrecut din nou pe sine la Frankfurt. Constructorul de lux a venit cu o limuzină aniversară, botezată Edition 125, creată în cinstea venerabilei vârste pe care o împlineşte Mercedes.

Pilot Autoexpert

Deşi nu traversează o perioadă foarte roz, Maybach a ţinut să celebreze anul acesta cei 125 de ani împliniţi de Mercedes, fratele de concern. Constructorul de lux a dezvăluit un model aniversar, botezat Edition 125, bazat pe versiunea de serie 57S.

Produs într-un singur exemplar, Maybach Edition 125 se bucură de o cotieră embosată cu laser cu logo-ul mărcii, lumină ambientală şi o serie de accesorii de personalizare noi în gama brandului de lux. Tot la interior, limuzina oferă un torpedou pe care apare încrustată semnătura lui Wilhelm Maybach, cusături argintii contrastante pentru tapiţeria din piele şi inserţii piano black şi piano silver la nivelul planşei de bord.

La exterior, modelul se bucură de o finisare în două nuanţe exclusiviste, Tahiti Black şi Patagonia Silver, precum şi de un set de jante impunătoare, cu dimensiune de 20 de inch.

Odată cu lansarea ediţiei speciale aniversare, Maybach a anunţat şi operarea unor modificări de ordin mecanic sub caroseria modelelor 57S şi 62S. Ambele primesc 18 cai putere în plus, reuşind să totalizeze 630 de cai. Nivelul mediu al consumului scade şi el la 15.8 litri la 100 de kilometri, iar valoarea emisiilor se opreşte la 368 de g/km. Alături de această revizuire a propulsorului, Maybach promite şi o serie de modificări estetice discrete.

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLand Rover la Frankfurt
Articolul următorFete Frankfurt p3