lukoil-banenr

La doar 2 ani de la lansarea oficială a noii generații, niponii de la Mazda ne prezintă și un facelift pentru seria 6. Această schimbare este foarte actuală chiar dacă nu a trecut mult timp.

FLYONE

De vină este concurența, Volkswagen cu noul său Passat lansat acum două luni, dar și Skoda Superb care își aşteaptă debutul în cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2015.

diselok

794102l

Mazda 6 facelift pune accent pe tehnologii. În sfârșit mașina primește frână electronică, sistem de monitorizare a unghiului mort alături de sistemul de avertizare a părăsirii benzii de mers, dar și funcția de ajustare automată a direcției. Niponii au completat lista de sisteme de siguranță cu frânarea automată de urgență, pilot automat și sistem de supravegere a stării șoferului.

Mai mult, Mazda 6 este primul model din gama constructorului nipon dotat cu faruri LED adaptive. O altă premieră pentru Mazda 6 este primul sistem de tracțiune integrală. Acesta a fost împrumutat de la SUV-ul compact CX-5 şi adaptat sedanului de clasă medie. Oficialii declară că sistemul de tracțiune integrală oferit pe acest model, este singurul din lume care poate detecta alunecarea roților de pe axa față!

La interior Mazda 6 se poate lăuda cu mici retușuri printre care un nou sistem multimedia cu ecran de 7 inch, conectivitate pentru telefoanele mobile, dar și sistemul head-up display.

591222l

317057l

315331l

Comentarii