lukoil-banenr

McLaren a lansat monopostul pentru sezonul 2013

După ce Lotus şi-a prezentat bolidul său pentru noul sezon Formula 1, a venit timpul şi echipei McLaren să ne prezinte următoarea sa creaţie care va concura în sezonul 2013 al celui mai renumit sport cu motoare. Prezentarea oficială a avut loc joi, 31 ianuarie, la sediul de la Woking din Marea Britanie.

Pilot Autoexpert

Noul monopost primeşte indicativul MP4-28 şi va fi pilotat de Jenson Button şi Sergio Perez în sezonul 2013 al Formulei 1.

Monopostul MP4-28 este foarte asemănător cu cel de anul trecut, ca urmare a faptului că regulamentul tehnic a rămas în cea mai mare parte neschimbat, precum şi majoritatea sponsorilor care vor finanţa echipa din Woking şi în acest sezon.

Astfel, McLaren MP4-28 păstrează nasul monopostului coborât aproximativ la nivelul restului şasiului şi rămâne în continuare singura echipă care nu are în partea frontală aspectul inestetic generat de regulă introdusă în 2012. Urmează să vedeam care vor fi propunerile celorlalte echipe.

Referitor la alte modificări ale săgeţilor argintii britaneze? McLaren susţine că monopostul a suferit câteva schimbări importante la nivelul componentelor interioare, prin intermediul cărora speră să obţină performanţe mai bune în sezonul care va începe în luna martie.

Articol în curs de actualizare. Rămâneţi alături de Automarket pentru galeria foto completă cu noul McLaren MP4-28.

Comentarii