lukoil-banenr

McLaren sărbătoreşte 50 de ani de existenţă

Pilot Autoexpert

McLaren sărbătoreşte 50 de ani cu o ediţie specială a modelelor MP4-12C şi MP4-12C Spider. Producătorul de supercaruri şi divizia sa de personalizare McLaren Special Operations au pregătit mai multe nuanţe speciale de caroserie: Carbon Black, Supernova Silver şi McLaren Orange.

Ambele modele vor primi un nou spoiler frontal, mai multe inserţii din fibră de carbon, şi un logo McLaren pe fundal negru. Din lista cu noutăţi nu lipsesc frânele din carbon ceramic, ascunse în spatele jantelor Ultra Lightweight cu dimensiuni de 19, respectiv 20 de inch, personalizate cu un finisaj satinat negru.

Interiorul face loc unei tapiţerii din piele neagră, unor inserţii la nivelul pragurilor şi unei plăci aniversare, aplicată pe uşa şoferului.

Ediţiile speciale vor fi însoţite şi de o husă specială, de acte speciale şi de o cheie personalizată, oferită într-o cutie din fibră de carbon.

Producţia va fi limitată la numai 100 de unităţi. 50 dintre ele vor fi exemplare coupe, cu un preţ de 229.000 de euro, iar 50 vor fi MP4-12C Cabrio, cu un preţ de 251.000 de euro.

Comentarii