lukoil-banenr

Şmecher violent în trafic primeşte o lecţie dură

Violenţa la volan nu duce niciodată la lucruri bune, chiar dacă unor dintre noi li se pare greu de crezut aşa ceva. O întâmplare din Rusia vine să confirme acest lucru, dar într-o manieră uşor diferită de ceea ce ne-am aştepta să vedem, fără intervenţii ale poliţiei şi sancţiuni legale.

Pilot Autoexpert

O banală ceartă între doi şoferi degenerează într-o ploaie de pumni şi picioare, iar ţinta principală este cel mai bătrân dintre aceştia. Exact atunci când am fi tentaţi să credem că tupeul pe care ţi-l oferă un Mercedes S Class este suficient pentru a te impune în trafic, soseşte soluţia salvatoare pentru cel din Lada.

Un al treilea personaj intră în acţiune, se pare ca este actorul rus Serghei Svetlakov, cunoscut din emisiunile “Наша Russia” difuzat pe postul de televiziune THT, Svetlakov a coborât dintr-un Audi Q7 si incearca sa-l apere pe batrin din Lada. Svetlakov îi aplică bătăuşului o corecţie radicală, după care trece la maşina acestuia. Nu putem decât să constatăm nişte daune însemnate, dar, cu siguranţă, cel mai şifonat din această întâmplare a ieşit orgoliul şoferului agresiv. Bravo Svetlakov!!!

Comentarii