lukoil-banenr

Cei de la Mercedes-Benz Passion au obţinut lista completă de motorizări a lui C-Klasse. În baza acestei liste, putem observa prezenţa a doi hybrizi în gamă, dintre care unul este plug-in. O altă noutate în gama C-Klasse este un motor pe benzină cu şase cilindri în linie, unitatea de 3.0 litri asigurând 333 CP şi 480 Nm, totul cu un consum mediu anunțat de numai 7.8 litri la sută.

Pilot Autoexpert

Versiunea de bază pleacă de la 116 CP, un diesel numit C180 BlueTEC, al cărui consum mediu este declarat la 3.8 litri la sută. Acesta nu este cel mai economic model din gamă, hybridul plug-in fiind campionul economiei, cu trei litri la sută consum mixt în ciclul NEDC, o valoarea impresionantă pentru un model de 211 CP şi 350 Nm.

C-alte motoare2

Vârful gamei urmează să fie denumit C63 AMG şi este aşteptat să primească un V8 twin-turbo de 4.0 litri. Performanţele acestuia sunt încă un secret, deoarece urmează să fie lansat în 2015. Respectiva motorizare este aşteptată să livreze între 450 şi 500 CP şi ar putea fi oferită în două niveluri de putere, standard şi Performance Pack.

Până atunci, cel mai puternic C-Klasse disponibil pe piaţă se numeste C400 4Matic, are tracţiune integrală şi 333 CP. Gama C-Klasse include mai multe versiuni 4Matic şi va beneficia şi de aportul unei transmisii 9G Tronic, care asigură nouă trepte de mers înainte.

C-alte motoare1

Comentarii