Cam aşa ar putea arăta un GT R în rolul lui Drift. Din păcate aceasta este singura poză.
lukoil-banenr

Mercedes îşi promovează cu toate puterile noul supercar GT R. Germanii i-au asigurat şi un rol pe platoul de filmări al unui nou episod din franciza Transformers. Despre aceasta a anunţat chiar regizorul Michael Bay, care i-a găsit şi locul potrivit deja, în rândurile auto-roboţilor.

Pilot Autoexpert

Noul film din seria Transformers se numeşte The Dark Knight şi va debuta pe marele ecrane abia în vara anului viitor 2017. Între timp însă, are loc înrolarea de supercaruri în rândul roboţilor. Se ştie deja că Bumblebee va fi jucat de un Chevrolet Camaro, dotat cu un bodykit special, iar unul din adversarii săi, adică băieţii răi din Decepticon Barricade, va fi un Ford Mustang.

Cât despre Mercedes-AMG GT R, aflaţi că supersportiva este la etapa actuală cel mai rapid model din noua gamă de modele AMG, şi vine să se laude cu un motor mai puternic, caroserie uşurată şi setări de circuit pentru o maşină care rămâne în continuare street-legal. De la zero la prima sută la oră, Merc-ul accelerează în numai 3.6 secunde iar viteza maximă de care este capabil se ridică la 318 km/h. Cifrele indicate aici i se dau uşor graţie V8-ului de 4.0 litri, turbo-aspirat, care pune pe roţile punţii spate în jur de 585 de cai putere şi 700 Nm de cuplu motor. Am putea deci presupune că datorită performanţelor sale a reuşit să ia locul robotului pe nume Drift, jucat în trecut de un Bugatti Veyron.

 

Comentarii