lukoil-banenr

Mercedes-AMG planifică lansarea “rachetei” E63 AMG Black Series

Pilot Autoexpert

Într-un interviu acordat recent publicaţiei britanice Auto Express, oficialii Mercedes-AMG au informat că inginerii din Affalterbach pregătesc mai multe noutăţi, printre care şi o versiune cu tracţiune integrală a modelului C63 AMG. Nu a fost luată o decizie finală cu privire la lansarea unui astfel de automobil, însă există deja o variantă de teste a modelului Mercedes C63 AMG 4Matic.

Cu un sistem de tracţiune integrală se va alege şi una dintre variantele performante ale viitorului Mercedes S-Klasse. O astfel de informaţie nu ar trebui însă să mai surprindă pe cineva, în special dacă privim performanţele cu care e dotată ultima generaţie a limuzinei Audi S8.

Iar în calitate de veste culminantă pentru iubitorii de senzaţii tari pe patru roţi se cunoaşte că aceşia vor avea posibilitatea de a opta şi pentru un Mercedes E63 AMG Black Series, un astfel de automobil urmând a fi lansat spre sfârşitul carierei actualului Mercedes E-Klasse. 585 CP şi 800 Nm, valori de care se bucură recent-lansatul Mercedes E63 AMG, vor fi cu mult depăşite în cazul apariţiei versiunii Black Series.

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVilner Style
Articolul următorFerrari Enzo WRC