lukoil-banenr

CEO-ul Mercedes-AMG, Tobias Moers, într-un interviu pentru publicația Digital Trends, a declarat că producătorul german intenționează în viitor să prezinte versiunea de serie a trenului de propulsie hybrid de 805 CP, care debutat pe prototipul Mercedes-AMG GT Concept, în primăvara anului 2017.

Pilot Autoexpert

Acest tren de propulsie de înaltă performanță, este alcătuit dintr-un propulsor Bi-turbo de 4.0 litri volum și un motor electric instalat pe puntea spate, care la rândul său este alimentat de la un kit de baterii cu o capacitate înaltă. Datorită acestora, Mercedes-AMG GT Concept este capabil să accelereze de la 0-100 km/h în mai puțin de trei secunde.

În momentul debutului lui Mercedes-AMG GT Concept, nu au fost declarate caracteristicile bateriilor și nici autonomia vehiculului. Reprezentanții companiei doar au ținut să menționeze că acestea sunt ”foarte impresionante”. Potrivit informațiilor preliminare, inginerii producătorului german, au ca scop păstrarea caracteristicilor tehnice ale trenului de propulsie hybrid, pentru varianta acestuia care urmează a fi instalată pe un model de serie.

 

Comentarii