Mercedes-Maybach S 650 Pullman; exterior: obsidian black, 20-inch 10-hole forged wheels; interior: leather designo Exclusive silk beige/satin red, High-gloss brown burr walnut wood trim;Fuel consumption combined: 14.6 l/100 km, combined CO2 emissions: 330 g/km*
lukoil-banenr

Compania Mercedes-benz a prezentat versiunea facelift al celui mai lung vehicul din gama sa de auomobile, Mercedes-Maybach Pullman. Limuzina se evidențiază printr-o grilă a radiatorului regândită și un interior cu noi combinații de culori.

Pilot Autoexpert

Grila radiatorului preluată defapt de la modelul Mercedes-Maybach S-Class, are șipcile verticale care vin să ne aducă aminte de costumele clasice ”la dungă”. Pentru prima dată un astfel de design al grilei a fost folosit pentru conceptul Vision Mercedes-Maybach 6. la fel modelul de top Maybach, se impune printr-un set de jante cu diamentrul de 20 inch și un interior și cu o finisare opțională a caroseriei formată din două culori.

Interiorul limuzinei de 6,5 metri lungime, este disponibil în trei variații de culori: gri, maro și bej-albastru. În partea din spate a salonului, care este despărțită de șofer printr-un ”perete” acționat electric, se pot situa până la patru pasageri. Lista de dotări ale automobilului este alcătuită din opțiuni precum un display care oferă accesul către camera din fața automobilului și gestionarea sistemului audio, care printre altele este capabil să creeze două zone auditive în așa fel ca cele două rânduri de pasageri sa asculte muzică diferită în același timp.

Sub capota lui Mercedes-Maybach Pullman, se ascunde un motor V12 de 6.0 litri volum, care dezvoltă 630 CP ți 1.000 Nm cuplu motor. Datorită acestor performanțe, limuzina accelerează de la 0-100 km/h în doar 6,5 secunde.

Comentarii