lukoil-banenr

Mercedes-Benz A45 AMG – primele poze şi informaţii oficiale

Constructorul german a decis astăzi să curme aşteptarea fanilor mărcii şi să le ofere acestora detalii tehnice importante şi câteva fotografii cu modelul semi-camuflat.

Pilot Autoexpert

Numele său oficial va fi A45 AMG, iar principalul său scop va fi acela de a se lupta pe piaţa compactelor cu viitoarele Seria 1M şi cu Audi RS3. Cu 354 de cai putere dezvoltaţi dintr-un motor turbo de 2.0 litri şi cu un cuplu motor de 450 Nm, noul model foloseşte un sistem de tracţiuen integrală Haldex şi o transmisie automată cu şapte trepte şi dublu ambreiaj similară celei folosite pe SLS AMG pentru a pune corect pe şosea potenţialul său dinamic.

Conform datelor tehnice oferite de Mercedes-Benz, viteza maximă a modelului german va fi limitată la 250 de km/h, dar aceasta va creşte până la 270 km/h dacă clienţii vor opta pentru pachetul AMG Performance Package, care vine cu elemente estetice adiţionale precum un eleron montat deasupra lunetei.

Pe lângă noul motor, viitorul A45 AMG va veni pe piaţă împreună cu un şasiu complet nou, cu suspensii coborâte cu 25 de milimetri faţă de versiunile „normale”, cu frâne şi jante semnate AMG (18 inch în versiunea standard şi 19 inch în lista de opţionale) şi cu o evacuare sport. Mercedes-Benz A45 AMG va fi prezentat la începutul lunii martie 2013 la Salonul Auto de la Geneva.

Comentarii