lukoil-banenr

În urma unui interviu realizat de revista Caranddriver la Los Angele Auto Show, preşedintele diviziei AMG, Tobias Moers, a declarat că nu exclude faptul că în curând să fie lansată şi versiunea decapotabilă a recent lansatului coupe AMG GT.

FLYONE

Mercedes-AMG-GT-Roadster-2_resize

diselok

Această declaraţie vine ca o bombă, pentru că din rapoartele celor de la Mercedes, s-a dat de înţeles că lansarea unei versiuni decapotabile pentru noul coupe este exclusă. Totul, pentru a nu crea panică şi concurență în famile. AMG GT Cabrio ar afecta grav vînzările modelului SL roadster care sunt sub nivelul aşteptărilor.

Tobias Moers, de asemenea, a confirmat lansarea unei versiuni de top pentru coupe care se va numi AMG GT Black Series. Întrebat dacă va fi lansată şi o ediţie de curse, cum ar fi seria GT3, el a răspuns: „Am avut o abordare delicată la o eventuală ediţie de curse al modelului AMG GT. Nu sunt sigur că vom lansa una. E prematur să fac astăzi vreo delcaraţie”. Totuși, CEO AMG a dat de înţeles că cel mai probabil, al treilea model va fi o versiune poziţionată între GT S şi AMG GT Black Series.

În prezent, AMG GT este oferit în două versiuni, cea stoc cu 462PS şi modelul AMG GT S cu o putere de 510 CP obţinuţi din noul V8 twin-turbo.

 

Comentarii