lukoil-banenr

Recent lansatul AMG GT de la Mercedes a trecut prin garajul virtual al specialiştilor de la German Special Custom, sau prescurtat GSC. Deşi este încă în lucrare, designerii s-au grăbit să ne prezinte primele schiţe cu sportiva germanilor. 

Se pare că cei de la GSC consideră că este loc de mai bine pentru aspectul noului coupe AMG GT, motiv pentru care ne prezintă o versiunea mai agresivă denumită GSC. Sportcarul se diferențiază de un AMG obişnuit datorită noilor bare față/spate mai agresive, praguri laterale mai proeminente, dar și un spoiler spate de dimensiuni impunătoare. Toate sunt completate de o capotă ventilată, o prelungire pentru bara față, difuzor spate agresiv și pe final un sistem de evacuare nou.

FLYONE

17335595511174363307

Ce ține de partea tehnică, încă nu s-a comunicat nimic. Dar, am dori să vă amintim că versiunea de bază vine echipată cu un motor de 4.0 litri volum în două variante de putere, de 462 și 510 CP! Cea mai puternică versiunea dispune standard de o cutie de viteze automată în 7 rapoarte cu dublu amreiaj, diferențial blocabil electronic pentru puntea spate și suspensia AMG Ride Control care poate fi operată în trei moduri – Comfort, Sport и Sport Plus.

Comentarii