lukoil-banenr

Mercedes-Benz Antos – primele fotografii

Cei de la Mercedes-Benz au în plan să introducă un camion nou în gamă, botezat Antos. Acesta va fi ceva mai mic în comparație cu Actros, iar debutul este programat cu puțin timp înainte de Salonul Vehiculelor Comerciale de la Frankfurt, din luna septembrie.

Pilot Autoexpert

Mercedes-Benz Antos va fi pregătit pentru funcția de cărăuș pe distanțe scurte și va fi oferit în diferite volume. Va fi disponibil cu o cabină scurtă sau medie, va avea o lățime de 2,3 metri și va putea fi folosit pe post de cap de tractare sau ca platformă. Ampatamentul va avea dimensiuni cuprinse între 2.650 de milimetri și 6.700 de milimetri. Despre interior nu se pot spune prea multe la ora actuală, dar din schițe se poate observa că va avea o consolă centrală destul de lată și orientată clar către șofer.

Producătorul nu este superstițios, așa că gama de motorizări a modelului Antos va include 13 propulsoare diferite. Cuplate la transmisia PowerShift, acestea vor fi capabile să ofere între 238 CP și 510 CP. Momentan nu au fost dezvăluite informații legate de performanțe.

Comentarii