lukoil-banenr

La Salonul Auto de la Paris, germanii de la Mercedes-Benz vor fi prezenţi nu doar cu maşini şi modele noi dar şi cu un concept foarte îndrăzneţ, proiectat pentru a stopa expansiunea imperiului Tesla Motors.

Pilot Autoexpert

Primul teaser lansat de Mercedes ne dezvăluie un proiect necunoscut până acum, al cărui nume este păstrat încă în taină, dar despre care vom afla mai multe foarte curând. Imaginile video cu acesta au fost publicate pe pagina de Facebook şi ne lasă să descoperim doar câteva dintre trăsăturile crossoverului. Cel mai important de ştiut însă, este faptul că va fi o interpretare absolut nouă şi diferită a ceea ce numim nou astăzi vehicule electrice.

Conceptul, ar putea împrumuta unele idei din prototipul Concept Intelligent Aerodynamic Automobile (IAA), mai cu seamă formele sale aerodinamice şi garnitura tehnică care ar asigura o autonomie de 500 km. Acesta va fi şi primul crossover Mercedes, proiectat în totalitate electric şi care ţinteşte în segmentul dominat de Tesla Model X.

Mercedes-Electric-SUV-2 Mercedes-Electric-SUV-3 Mercedes-Electric-SUV-4 Mercedes-Electric-SUV-5 Mercedes-Electric-SUV-6 Mercedes-Electric-SUV-7 Mercedes-Electric-SUV-8 Mercedes-Electric-SUV-9 Mercedes-Electric-SUV-10 Mercedes-Electric-SUV-11

Comentarii