lukoil-banenr

Mercedes-Benz C63 AMG ediția 507

Mercedes-Benz C63 AMG primeşte un plus de dinamism chiar de la creatorii săi – este oferit acum alături de o ediţie specială, numită Edition 507, care oferă 507 CP şi 610 Nm, datorită unui transfer de tehnologie din partea supercarului SLS AMG. Motorul aspirat de 6.2 litri al modelului de performanţă se mândreşte cu numeroase componente forjate, un sistem de frânare carbon-ceramic şi mici retușuri de design.

Pilot Autoexpert

C 63 AMG Edition 507 accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.2 secunde – în cazul versiunilor berlină şi Coupe, versiunea Estate necesită 4.3 secunde – ce presupune o diferenţă de două zecimi de secundă în raport cu versiuena standard. Dacă îl comparăm cu C63 AMG cu pachetul AMG Performance, vorbim despre o diferenţă de o zecime de secundă. Toate versiunile Edition 507 ale lui C63 AMG au o viteză maximă limitată electronic la 280 km/h, deoarece toate sunt echipate cu pachetul AMG Driver. În plus, la achiziţie, clientul primeşte un voucher pentru o sesiune la AMG Driving Academy.

Mercedes-Benz va lansa noul C63 AMG Edition 507 la Salonul Auto de la Geneva.Clienţii pot comanda şi elemente speciale din AMG Performance Studio, dintre care fac parte: ornamentele cu LED-uri pentru pagurile laterale, covoraşele AMG, diferenţial spate cu alunecare limitată, jante din aliaj AMG, suspensie AMG Performance, AMG Performance Media, ornamente din fibră de carbon şi ornamente piele designo.

Comentarii