lukoil-banenr

Mercedes-Benz CLA 45 AMG Shooting Brake a fost lansat acum o lună dar cei de la RevoZport au hotărât că puterea pe care o are mașina de serie nu este tocmai suficientă pentru un brake.

FLYONE

Astfel, tunerul a revizuit sistemul de management al motorului şi a înlocuit şi sistemul de eșapament cap-coadă, iar în rezultat puterea motorului de serie de 2.0 litri volum a crescut de la de 360 la 450 CP ( 444 CP). De aici și denumirea modelului, RevoZport RZA-450!

diselok

revozport-6

Diferența de 90 CP a permis îmbunătățirea performanțelor tehnicle ale mașinei, astfel că sprintul de la zero pînă la prima sută pe cadrane este realizat acum cu 0.6 secunde mai rapid, adică în numai 4 secunde față de 4,6 pentru modelul stock. Despre viteza maximă nu s-a comunicat nimic dar aceasta ușor ar putea ajunge la valoarea de 300 km/h.

Dacă totuși nu dispui de un model AMG dar dorești ca Mercedes-ul tău, CLA 200 sau CLA 250 Shooting Brake să arate corespunzător, poți opta pentru un kit estetic de carbon. Pe lîngă fapt-ul că îi conferă mașinii tale un aspect mai agresiv, pachetul RevoZport carbon participă la îmbunătăţirea coeficientului aerodinamic oferind o forță de apăsare mai mare iar în rezultat aveţi şi o manevrabilitate mai bună. Totuși, chiar şi pentru modelele sus menționate, pachet-ul RZA-290 poate include şi un upgrade pentru performanțe îmbunătățite. Astfel, puterea motorului de 1,8 litri volum poate să ajungă pînă la 290 CP!

revozport-5

revozport-4

revozport-3

revozport-2

revozport-1

Comentarii